KOTIA VAILLA OLEVAT LAUMANVARTIJAT

OWCZAREK PODHALANSKI NARTTU ETSII KOTIA

Owczarek Podhalanski narttu Fifi etsii uutta loppuelämän kotia. Syntynyt 25.4.2013. Palautunut sijoituskodista. Tutussa seurassa luonteeltaan todella tottelevainen, iloinen ja reipas. Uusia ihmisiä kohtaan pidättyväinen ja tarvii aikaa tutustuakseen. Tottunut lapsiin mutta edellisessä kodissa ei ollut lapsia.

Uusissa tilanteissa ja uusia ihmisiä tavatessa jännittää ja tarvii määrätietoisen johtajan. Ei siedä alistamista eikä kovaa, agressiivista käsittelyä. Edellisessä kodissa ongelmaksi on tullut pienet koirat. Isojen koirien kanssa tykkää kovasti leikkiä. Hihnassa käyttäytyy mallikkaasti.

Laumanvartijana tarvii ison tilan ja paikan mitä vartioida. En anna kerrostaloon eikä rivitaloon. Tarvii rodunomaista tekemistä eli reviirin jossa saa vahtia. Tykkää kovasti kun on aikaa touhuta ja kouluttaa.

Rakenteeltaan todella kaunis koira. Uudella omistajalla tarvii olla aikaa ja kärsivällisyyttä.

Lisätietoja saa numerosta 041-5374374 / Anni 


Ohjeita ilmoittajalle:

Toivomme että olet yhteydessä koiran kasvattajaan (mikäli mahdollista) ennen ilmoituksen jättämistä, häneltä voit saada arvokkaita neuvoja.

Lähetä sähköpostitse suuretlaumisrodut(at)gmail.com kuvaus koirasta: Rotu, ikä, sukupuoli, lyhyt kuvaus luonteesta, historiasta jne. Laita mukaan myös yhteystietosi: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos et halua että kaikkia yhteystietojasi julkaistaan kotisivuillamme, laita siitä maininta viestiisi. Ilman kunnollisia yhteystietoja lähetettyjä ilmoituksia emme julkaise.

Kun saat yhteydenottoja koirastasi, pyydämme kertomaan rehellisesti myös mahdollisista käyttäytymisongelmista. Ei ole kenenkään edun mukaista jättää kertomatta asioita, jotka vaikuttavat koiran sopeutumiseen uuteen perheeseen.

Yhdistys pidättää itsellään oikeuden olla julkaisematta asiattomaksi katsomiaan ilmoituksia.

Ohjeita laumanvartijaa harkitsevalle:

Toivomme sinun perehtyvän laumanvartijatyyppisiin koiriin huolellisesti. Sillä vaikka laumanvartijoissa on paljon hyviä ja arvokkaita ominaisuuksia ne eivät ole ihan joka paikan/ ihmisen koiria . Aikuisen koiran sijoittaminen on aina haasteellista ja erityisesti laumanvartijan kohdalla. Tietoa roduista löydät rotuyhdistyksiltä joihin kannattaa olla yhteydessä ennen koiran ottamista. Harkitsethan tarkoin onko sinulla edellytyksiä laumanvartijan asialliseen pitoon.